Värianalyysi

Väreillä on väliä!

Itsevarmuutta imartelevilla väreillä!

Oikeat värit saavat sinut hehkumaan ja väärät värit pahimmillaan näyttämään sairaalta.
Väreillä luodaan myös mielikuvia ja tunnetiloja!

Olen koulutettu värikonsultti ja toteutan värianalyysit nykyaikaisesti Color me-metodilla (12-jaollisen järjestelmän mukaisesti), joka on ihon, silmien ja hiusten väriin perustuva värianalyysipalvelu. Metodi selvittää ihon pohjasävysi sekä värivuodenaikasi huivi vertailun avulla (kevät, kesä, syksy, talvi). Tämän lisäksi tarkastelemme eri skaalojen avulla ihosi, silmiesi ja hiustesi värejä ja tummuusarvoja. Tämä määrittää meille tarkemmin sopivatko sinulle vaaleat, keskitummat vai kontrastiset sävyt omasta värivuodenajastasi. Näin löydämme sinulle parhaimmat sävyt, jotka ovat harmoniassa sinun omien luonnollisten värien kanssa!

Värianalyysipalvelu sisältää siron, nykyaikaisen väripaletin, joka kulkee helposti mukanasi. Ohjaan sinua väripaletin käyttöön, toimivan puvuston rakentamiseen ja määritän paletista sinulle sävyjä, joilla voit tehostaa omia värejäsi pukeutumisen avulla. Lisäksi annan värisuosituksia meikkeihin ja hiusten värjäykseen.

Rauhallisen jutustelu hetken lomassa ja värejä yhdessä, rennosti ihmetellen, nautitaan yhdessä kuppi kuumaa tai kylmää juotavaa.

TERVETULOA COLORPARKKIIN!

HINNASTO

ColorPark VÄRIANALYYSIPALVELU sisältää:

• Asiakkaan omien värien kartoituksen
• Värivuodenaikatuloksen
• Personoidun väripaletin
• Väripaletin käyttöopastuksen vaatekaapin koordinointiin sekä tyylikansion sähköpostiin toimitettuna
• Värisuositukset hiusten värjäykseen ja meikkiin

Kahvi, tee tai vichy

Palvelun kesto on n. 1,5h.

Hinta 159€

ColorPark VÄRIANALYYSIPALVELU + KEVYT ARKIMEIKKI

Värianalyysin lisäksi tehdään kevyt arkimeikki sinua imartelevilla sävyillä.

Sisältö: Arkimeikkipohja, kulmat, luomiväri yhdellä sävyllä, ripsiväri, poskipuna ja huulipuna.

Palvelun kesto n. 2h 15min.

Hinta 199€

PIMP MY STYLE

Värianalyysipalvelun jälkeen sinulla on mahdollisuus varata Pimp my style -paketti, jossa teen meikin sinua imartelevilla sävyillä, stailaan hiuksesi sekä katsomme yhdessä väriperheesi mukaiset ja toimivat asusteet lookkiisi. Kuvausvaatteita voit tuoda itse mukanasi ja studiolta löytyy myös paljon lainavaatteita, joita voidaan käyttää kuvauksessa. Kuvausaihe on profiilikuvaus, josta saat itsellesi kolme kuvatiedostoa sähköisesti toimitettuna. Profiilikuva sopii some käyttöön, cv:hen tai vaikka vain itselle muistoksi voimaannuttavasta elämyksestä.

Palvelun kesto n. 2h 30min (ei sisällä värianalyysiä).

Hinta 229€

 

Kesä-heinäkuun lomailen Espanjassa. Aikoja varattavissa jälleen 5.8.24 alkaen. Varaukset slotti-ajanvarausjärjestelmän kautta tai s-postitse info@makeupparklilli.fi