Valokuvauspaketit sis. ehostuksen


Profiili -paketti 150
,00€

Profiilipaketilla saat itsestäsi edustavia ja ammattimaisia kuvia CV, Linkedin ja some-käyttöön. Paketti sisältää meikin, hiusten stailauksen sekä 2 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Tämä paketti sopii kaikille ja erityisen hyvin esim. yrittäjille, asiantuntijoille ja työnhakijoille.

Juhla -paketti 200,00€

Juhlapaketilla ikuistan juhlalookkisi ja saat saman katon alta, samalla kerralla ehostukset ja kuvauksen tärkeänä päivänä. Paketti sisältää juhlameikin- ja kampauksen sekä 4 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Kuvat voidaan ottaa joko studiossa tai viereisessä metsä-/peltomiljöössä sään salliessa. Tämä kokonaisuus soveltuu hyvin ylioppilaalle, rippilapselle, wanhojenpäivän juhlijalle, synttärisankarille tai lahjaksi.

Prinsessa -paketti 100,00€

Päivä prinsessana, joka tytön unelma! Paketti sisältää kevyen ehostuksen/glittermeikin, kampauksen sekä valokuvauksen. Ehostusten jälkeen pääset poseeraamaan kuvaustaustalle ja saat muistoksi 2 kpl kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Prinsessapaketti on tarkoitettu max. 13-vuotiaille lapsille. Tämä on ollut suosittu lahja kauneudesta ja meikeistä kiinnostuneille tytöille! Vanhemmille lapsille suosittelen yllä olevaa Profiili-pakettia.

Unelma -paketti 380,00€

Unelmapaketilla pääset kokemaan voimaannuttavan valokuvauselämyksen. Halutessasi voit hypätä erilaisiiin rooleihin. Meikin ja kampauksen lisäksi tehdään stailaus kuvausteeman mukaiseksi. Voit valita kotoa erilaisia asuja mukaan ja lisäksi käytössäsi ovat studion laina-asut ja korut. Valokuvaushetkestä saat muistoksi itsellesi kaikki onnistuneet kuvat, viimeisteltynä ja sähköisesti toimitettuna. Tämä  paketti sopii kaikille! Tervetuloa yllättymään!

Voidaan toteuttaa myös BOUDOIR kuvauksena!

Boudoir kuva voi olla romanttinen, vihjaileva tai seksikäs. Se on sensuelli, naiseutta korostava kuva. Se voidaan ottaa esim. huomenlahjan, hääpäivän, vuosipäivän, syntymäpäivän tai raskauden kunniaksi. Kuvan voi antaa lahjaksi rakkaalle tai toteuttaa vain omaksi iloksi ikimuistoisena ja voimaannuttavana kokemuksena. Tällainen kuvauskokemus on myös mahtava lahja-idea!

Odotus -paketti 250,00€

Odotusajan kuvaus tulevalle äidille. Paketti sisältää meikin, hiusten stailauksen, valokuvaushetken sekä 6 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Kuvaukseen voit ottaa mukaan myös puolison. Studiolta löytyy laina-asuja, joita voit vapaasti käyttää. Kuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai läheisessä metsä-/peltomiljöössä.

 

Kuvauspaketeissa kuvaaja valitsee onnistuneet kuvat ja toimittaa sinulle linkin, josta pääset tallentamaan kuvat omalle laitteellesi. Kuvien toimitusaika n. 2-7 päivää. Profiili- ja juhla -paketissa saat itse valita kuvat paikan päällä. Jos haluat itse valita mieleisesi kuvat muissa kuvauspaketeissa, niin suosittelen ostamaan kaikki onnistuneet kuvat omaksi hintaan 60,00€. Saat vapaan käyttöoikeuden kuviin, mutta muistathan aina mainita kuvaajana MakeupPark Lilli kuvajulkaisun yhteydessä, kiitos. Kuvia ei ole lupa käsitellä eikä luovuttaa kolmansille osapuolille ilman kuvaajan lupaa. Kuvaukseen tullessasi sitoudut noudattamaan näitä ohjeita.

Ehostuspakettien lisäkuvat +35,00€/5kuvaa. Kaikki onnistuneet kuvat +60,00€. Miljöölisä +50,00€.

Kuvauspalvelut yrityksille:


– Profiilikuvaus sis. ehostuksen
– Kuvituskuvat tuotteista, palveluista ja tiloista

Kysy tarjous: 

info@makeupparklilli.fi