Meikkaus- ja kampauspalvelut

 

 

 

 

 

Meikkaus- ja kampauspalvelut

 

 

 

 

 

Hinnasto

 

 • Juhlameikki + hiusten stailaus 69,00€
 • Juhlameikki + juhlakampaus 89,00€
 • Seniorimeikki + juhlakampaus 65,00€, kotikäyntinä tarv. lähialueelle 79,00€
 • Juhlameikki 59,00€
 • Juhlakampaus 59,00€
 • Kreikkalainen letti 140,00€
 • Hiusten stailaus 30,00€ nopea hiusten viimeistely ilman pohjatöitä, esim. letti
 • Glitterkoristelu ja letti alle 10v. 25,00€
 • Henkilökohtainen meikkausopastus 69,00€
 • Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu 30,00€

Kampaukset eivät sisällä hiusten pesua. Hiukset suositellaan pestäviksi kampauksen tekoa edeltävänä iltana. Palveluun kuluva aika määräytyy jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti. Tähän vaikuttavat mm. hiusten pituus, paksuus ja toivottu kampaus.

   

  Ehostuspaketit sis. valokuvauksen


  Profiili -paketti
  99,00€

  Profiilipaketilla saat itsestäsi edustavia ja ammattimaisia kuvia CV, Linkedin ja some-käyttöön. Paketti sisältää meikin, hiusten stailauksen sekä 2 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Tämä paketti sopii hyvin yrittäjille, asiantuntijoille ja työnhakijoille.

  Juhla -paketti 129,00€

  Juhlapaketilla ikuistan juhlalookkisi ja saat saman katon alta, samalla kerralla ehostukset ja kuvauksen tärkeänä päivänä. Paketti sisältää juhlameikin- ja kampauksen sekä 4 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Kuvat voidaan ottaa joko studiossa tai viereisessä metsä-/peltomiljöössä. Tämä kokonaisuus soveltuu hyvin ylioppilaalle, rippilapselle, wanhojenpäivän juhlijalle, synttärisankarille tai lahjaksi.

  Unelma -paketti 199,00€

  Unelmapaketilla pääset kokemaan voimaannuttavan valokuvauselämyksen. Halutessasi voit hypätä erilaisiiin rooleihin. Meikin ja kampauksen lisäksi tehdään stailaus kuvausteeman mukaiseksi. Voit valita kotoa erilaisia asuja mukaan ja lisäksi käytössäsi ovat studion laina-asut ja korut. Valokuvaushetkestä saat muistoksi itsellesi 10 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Tämä  paketti sopii kaikille! Tervetuloa yllättymään!

  Odotus -paketti 139,00€

  Odotusajan kuvaus tulevalle äidille. Paketti sisältää meikin, pikakampauksen, valokuvaushetken sekä 6 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Kuvaukseen voit ottaa mukaan myös puolison. Studiolta löytyy laina-asuja, joita voit vapaasti käyttää.

  Perhe -paketti 169,00€

  Perhekuvaus -paketti sisältää n. 40min valokuvauksen, meikin ja pikakampauksen äidille sekä 10 kpl viimeisteltyjä kuvatiedostoja sähköisesti toimitettuna. Samalla voidaan ottaa myös lapsikuvia. Kuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai sen läheisessä miljöössä.

  Kuvauspaketeissa kuvaaja valitsee onnistuneet kuvat ja toimittaa sinulle linkin, josta pääset tallentamaan kuvat omalle laitteellesi. Kuvien toimitusaika n. 2-7 päivää. Profiili-paketissa saat itse valita kuvat paikan päällä.

  Ehostuspakettien lisäkuvat +35€ /5 kuvaa. Kaikki onnistuneet kuvat +55€.

  Studiolta saat myös lahjakortit haluamallasi summalla tai palvelukokonaisuudella. Toimitan lahjakortit tarv. myös sähköisesti.